Sunday, July 29, 2012

Lelaki Berjubah Putih Mengangkat Pemuda Syahid Dengan Sebelah TanganKetika askar upahan rejim Basyar Al-Assad sedang menggila membunuh penunjuk perasaan, tiba-tiba keluar sosok tubuh seorang lelaki berjubah putih dari arah sebelah tentera Basyar Al-Assad. Lelaki itu mengangkat mangsa yang syahid dibunuh askar upahan Basyar Al-Assad dengan tenang sedangkan dibelakangnya ada tentera bersenjata.
Kelihatan lelaki berjubah putih itu tenang mengangkat pemuda yang telah mati syahid itu dengan sebelah tangan sahaja.
Adakah ianya Malaikat? atau jin? Wallahu a'lam. Mereka membantu ahlu sunnah yang ditindas puak Syiah baalawi (Syiah Alawi atau Syiah Alawiyyah - علوية‎) di Syria manakala bantuan Allah tetap bersama. Penderitaan dan dugaan yang berat oleh rakyat Syria ahlu sunnah wal jamaah ini adalah sebagai ujian Allah. Manakala bantuan ghaib dari Allah hanyalah sebagai meredakan hati-hati orang yang beriman.Siapakah lelaki berjubah putih itu? Masih menjadi persoalan. Tengok video di bawah ini, mungkin kurang jelas tapi video yang kedua di penghujungnya mungkin anda dapat amati betul-betul.. Wallahu a’lam


ADIK BASYAR ASSAD MATI TERBUNUH PETANDA AWAL KEJAYAAN AHLU SUNNAH MENENTANG BA'ALAWI
Sementara itu, Syeikh Abdul Rahman Ad-Dimasyq, seorang ulama' terkenal di Syria melaporkan di laman rasminya bahawa Maher al-Asad telah terbunuh.  Maher al-Asad terbunuh akibat ditembak hampir 30 butir peluru di badannya. Maher al-Asad merupakan adik kepada Basyar Asad yang menjadi Panglima Tentera Rejim Syria yang bertanggungjawab penuh dalam membunuh ribuan rakyat Syria sekarang dan mempertahankan kezaliman abangnya Bashar al-Asad.

Ini adalah petanda awal kepada kemenangan rakyat Syria. Insya-Allah. Allahu Akbar!
 
Bacaan Penuhm :Ibn Najib

No comments:

Post a Comment